STUDIO LEIS START!

Op maandag 22 januari vond de officiële opening van LEIS, onze LEGO Education Innovation Studio plaats.

Gary Jones, Area Manager Centra Europe/Benelux Lego Education, kwam samen met Jeroen Cuypers van Rato Education onze studio bezoeken. Ze kregen eerst een rondleiding en daarna een presentatie over de activiteiten die plaatsvinden in onze school en op locaties. Enkele activiteiten zijn het voorbereiden van en deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden, workshops op locaties o.a.in bibliotheken en clubs, bezoek aan lagere scholen, clubactiviteiten op woensdagnamiddag,…

Leerkrachten die met leermidellen als StoryStarter, WeDo en Mindstorms Ev3 aan de slag willen met hun klas, kunnen onze studio LEIS reserveren, tijdens en buiten de schooluren. Leerkrachten die eerst zelf een voorsmaakje willen vooraleer ze komen, kunnen ook een training volgen.