LUCERNA GOES PYJAMAS!

Het Lucernacollege van Houthalen steunde met veel plezier de Nationale Pyjamadag van de vzw Bednet. Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school. Om hun solidariteit te betuigen met zieke en bedlegerige kinderen, daagden heel wat leerlingen op in hun mooiste nachtkledij. Ze maakten een groepsfoto en werkten aan een instructiefilmpje waarmee ze een ‘onesie’ kunnen winnen. Van slaperigheid was geen sprake die morgen, ondanks de bonte parade aan pyjamas en nachtponnen in allerlei prints, met veel trendy dierenmotiefjes.