LONDON RUN CAMPUS QUADRANT

Onder  begeleiding van 3 Londonminnende leerkrachten (Mevr. Gözet, en de heren Schillaci en Simons) verkenden de leerlingen van het vierde jaar aan het Lucernacollege campus Quadrant de fascinerende wereldstad. De Eurostar, de Tube en vooral hun eigen sportieve voeten- 35 km in 2 dagen!- zouden hen naar heel veel mooie plekjes leiden. De leerlingen voerden daarbij allerlei interactieve opdrachten uit en hielden fotografisch en ander contact via Whatsapp. De South Bank walk blijft een mooie route om de stad vanop de overkant van de Thames te bewonderen. We veranderden ook van perspectief via een River Cruise, een rondje London Eye (wereldrecord selfies verbroken) en een oversteek van Westminster Bridge. Geen London by night zonder Piccadilly Circus, Oxford en Regent Street, Leicester Square en Chinatown. Na een verdiende nachtrust in de jeugdherberg paarden kijken aan Buck House voor ’the changing of the guards’ en sterren bij Madame Tussauds (sommige meisjes betreurden de afwezigheid van ene Shawn Mendes). Rondneuzen in Baker Street (Sherlock Holmes, Beatles Stores en lekkere eettentjes). Klassieke klasse in het British Museum en een laatste blik op Eros sloten een hyperactieve tweedaagse af, waarbij weer veel ‘gaps gemindet’ en vriendschapsbanden gesmeed werden. Dank aan alle deelnemers en tot volgend jaar!