THE WARMEST BATTLE AT QUADRANT

De leerlingen en leerkrachten van Lucernacollege Houthalen, Campus Quadrant staken de Warmste Week van StuBru stevig op gang met een volleybalwedstrijd tussen leerlingen en leerkrachten in de sporthal van de school. Voor een kleine som kon je de wedstrijd der titanen bijwonen, en de opbrengst was bestemd voor het goede doel. De supporters van het leerlingenteam hadden gezorgd voor spandoeken met mooie slogans en scandeerden luid mee bij iedere opslag, service, pass en smash. Aanvankelijk was het een gelijk opgaande strijd, maar geleidelijk aan bleek de legendarische teamgeest van onze leerkrachten te sterk voor de nochtans knap spelende leerlingen. Met de originele eindscore 40-27 op het bord werd er afgefloten, maar veel belangrijker was natuurlijk de positieve, sportieve sfeer en de bijdrage aan de goede zaak.